خواص لوبیا برای بدنسازی و کودکان و کلیه و پوست و مو و مردان و کبوتر

خواص لوبیا برای بدنسازی و کودکان و کلیه و پوست و مو و مردان و کبوتر

خواص لوبیا برای بدنسازی و کودکان و کلیه و پوست و مو و مردان و کبوتر همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

آشنایی با گیاه لوبیا

لوبیا انواع مختلفی دارد و شامل دانه‌هایی از خانواده‌ی باقلاییان است. لوبیا منبع سرشاری از پروتئین است،

به‌همین جهت یکی از خوراکی‌های مورد علاقه ورزشکاران و گیاهخواران محسوب می‌شود.

همچنین لوبیا دارای فیبر و ویتامین ها و مواد معدنی فراوان همچون ویتامین B، ویتامین C و ویتامین D است.

لوبیا با داشتن آنتی اکسیدان بالا برای پیشگیری از سرطان نیز بسیار مناسب است.

لوبیا برای سلامتی مفید است و یک گزینه سالم برای بیماران مبتلا به آسم و دیابت محسوب می شود

و به تقویت سیستم ایمنی کمک می کند. یک منبع عالی از ویتامین ها، مواد معدنی، پروتئین، فیبر غذایی و آهن می باشد

و حاوی آنتی اکسیدان هایی است که برای سلامتی ما مفید می باشند. مصرف لوبیا به طور مرتب،

برای پوست و مو مناسب است و از عملکرد مناسب سیستم عصبی و مغز حمایت می کند.

خواص لوبیا در طب سنتی

طبع لوبیا چیتی گرم و تر است و مصلحات آن ادویه‌هایی مانند زنجبیل، خرد‌ل، زیره،

نمک، آویشن، فلفل و د‌ارچین است‌ که د‌ر زمان پخت به آن اضافه می‌شود.

طبع لوبیا قرمز نیز مانند لوبیا چیتی گرم و تر است و مصلحات آن همانند

لوبیا چیتی، ادویه‌هایی است که به هنگام پخت به آن اضافه می‌شود.

طبع لوبیا سبز: گرم و تر

طبع لوبیا سفید: کمی گرم و تر

طبع لوبیا چشم بلبلی: کمی گرم و تر

پروتئین ماده‌ی مغذی مهمی است که تقریبا در هر فعالیت بدن، نقش بسیار مهمی ایفا می‌کند.

لوبیاها اسیدهای آمینه‌ی فراوانی دارند و اسیدهای آمینه نیز اجزای سازنده‌ی پروتئین‌ها هستند.

انواع لوبیا حاوی مواد مغذی مهمی مانند اسید فولیک (فولات یا ویتامین B9) هستند.

اسیدفولیک به پیشگیری از نقص‌های لوله‌ی عصبی جنین در دوران بارداری کمک می‌کند.

میزان اسید فولیک در لوبیاهای خشک‌شده تقریبا دو برابر لوبیاهای کنسروی است.

بنابراین بهتر است از لوبیاهای خشک‌شده استفاده کنیم.

البته میزان اسید فولیک لوبیاهای کنسروی از بسیاری از موادغذایی دیگر بیشتر است.

لوبیاها سرشار از نوعی آنتی اکسیدان به نام پلی‌فنول‌ها هستند.

آنتی اکسیدان‌ها اثرات مخرب رادیکال‌های آزاد را ازبین می‌برند.

رادیکال‌های آزاد موادی شیمیایی هستند که بر طیف وسیعی از فرایندهای بدن، ازجمله پیری، سرطان و التهاب اثر می‌گذارند.

افرادی که لوبیا مصرف می‌کنند، کمتر در اثر حمله‌ قلبی، سکته‌ مغزی یا سایر مشکلات و بیماری های قلبی عروقی جان خود را از دست می‌دهند.

بعضی از مطالعات نشان داده است که لوبیاها به‌عنوان آنتی اکسیدان و ضدالتهاب عمل می‌کنند. این اثرات موجب کاهش خطر ابتلا به سرطان می‌شود.

لوبیا به ثابت کردن سطح قند خون کمک می‌کند و حتی از دیابت پیشگیری می‌کند.

انواع مختلف لوبیا فیبر بالایی دارند که در پایین آوردن سطح قند خون مؤثر است.

کبد چرب اختلالی متابولیکی است که در اثر تجمع چربی در کبد ایجاد می‌شود.

پژوهشی که در سال ۲۰۱۶ منتشر شده، نشان داد که لوبیای آزوکی (adzuki bean) موجب کاهش تجمع چربی در کبد موش‌ها می‌شود.

فیبر و نشاسته‌ی سالم موجود در انواع لوبیا موجب کاهش میل به غذا می‌شود.

زیرا افراد پس از خوردن لوبیا احساس سیری بیشتری دارند

و این مسئله از پرخوری جلوگیری می‌کند و حتی می‌تواند در کاهش وزن مؤثر باشد.

پژوهش‌ها نشان داده است که انواع مختلف لوبیا (به‌ویژه لوبیای سیاه) با بهبود

عملکرد روده‌ای و افزایش تعداد باکتری‌های سالم موجب افزایش سلامت روده‌ها می‌شوند.

این ویژگی موجب پیشگیری از بیماری‌های مرتبط با روده می‌شود.

خواص لوبیا برای کلیه

لوبیای قرمز دارای سدیم کم و مقادیر بالای فیبر بوده که به درمان سنگ کلیه کمک می کند.

لوبیای قرمز یک دیورتیک طبیعی بوده که با افزایش حجم ادرار به درمان سنگ کلیه کمک می کند.

متخصصان توصیه می کنند که افراد مبتلا به سنگ کلیه از مصرف لوبیا چیتی اجتناب کنند؛

لوبیا چیتی مقادیر بالای کلسیم دارد و وضعیت آن ها را تشدید خواهد کرد.

مقادیر بالای پورین های موجود در لوبیا سیاه، باعث افزایش اسید اوریک

خون شده و خطر ابتلا به نقرس و سنگ کلیه را افزایش می دهد.

خواص لوبیا برای کودکان

مواد مغذی و پروتئین در لوبیا قرمز وجود دارد که برای افزایش و رشد نوزادان ضروری می باشد.

در لوبیا قرمز کلسیم و پتاسیم وجود دارد که باعث تقویت استخوان‌ها در نوزادان

و کودکان شده و همچنین فولات موجود در لوبیا برای رشد مغز نوزادان و کودکان مفید است.

لوبیا چیتی دارای میزان بالایی از مس و اهن است که این مواد معدنی در کودکان می تواند منجر به پیشگیری و درمان کم خونی شود.

وجود دیگر مواد معدنی، ویتامین ها و پروتئین در لوبیا چیتی بر روند رشد کودکان تاثیرات مثبتی دارد.

اکثرا کودکان به یبوست مبتلا هستند اما مصرف لوبیا چیتی به دلیل دارا بودن فیبر می تواند به درمان یبوست کودکان کمک کند.

خواص لوبیا برای بدنسازی

لوبیا به دلیل داشتن کربوهیدرات فراوان می‌تواند به ریکاوری عضلات پس از تمرینات بدن‌سازی کمک کند.

لوبیا به دلیل داشتن فیبر فراوان به بهبود هضم غذا کمک کرده و برای لاغری و کاهش وزن ورزش‌کاران مفید است.

منیزیم موجود در لوبیا باعث سنتز پروتئین شده و به عضله‌سازی در بدن سازان کمک می‌کند.

خواص لوبیا برای صبحانه

لوبیا یک صبحانه مقوی می باشد که تمامی احتیاجات بدن را برای سوخت و ساز تامین می کند.

نه تنها لوبیا بلکه مصرف تمامی حبوبات برای وعده صبحانه بسیار مفید است.

اما متاسفانه کمتر کسی از لوبیا برای صبحانه استفاده می کند.

شاید علت این امر بی اطلاعی نسبت به خواص اعجاب انگیز این دانه سحرآمیز باشد.

پیش از هر چیز بهتر است اطلاعاتی درباره انواع سیری در بدن انسان داشته باشید.

از نظر کارشناسان تغذیه دو نوع سیری در بدن وجود دارد.

یکی سیری شکمی و دیگری سیری سلولی.

همانطور که از نام اولی پیداست در این سیری فقط هدف پر کردن شکم است.

متاسفانه در این نوع سیری هیچ گونه توجهی به ارزش مواد غذایی مصرف شده نمی شود

و فقط پر کردن معده و احساس سیر شدن مهم است.

اما در مقابل سیری سلولی، یعنی مصرف موادی غنی که تک به تک سلول های بدن را تغذیه کند.

در سیری سلولی مهم این نیست که معده پر شده و شخص سنگین شود.

بلکه توصیه می شود غذاهایی مصرف گردد که بتوانند مواد مورد نیاز بدن را به خوبی تامین کنند.

حتی معمولا در سیری سلولی احساس سنگینی در معده معمولا وجود ندارد.

لوبیا چیتی از جمله مواردی است که می تواند سیری سلولی ایجاد کند.

علت این امر برمی گردد به خواص بی شماری که این دانه از حبوبات دارد.

در بسیاری از رژیم های غذایی رد پای لوبیا دیده می شود.

بنابراین استفاده از لوبیا برای صبحانه نباید چندان هم عجیب باشد.

خواص لوبیا برای لاغری

در لوبیا فیبر و پروتئین وجود دارد که باعث کاهش اشتها شده و با پیشگیری از پرخوری به لاغری و کاهش وزن کمک می‌کند.

تحقیقات انجام‌شده نشان می‌دهد که لوبیا حاوی مهار کننده ای به نام آلفا آمیلاز بوده

که از جذب و تجزیه نشاسته پیشگیری کرده و به لاغری و کاهش وزن کمک بسزایی می‌کند.

یکی دیگر از خواص لوبیا همچون حبوبات دیگر موثر بودن در کنترل و کاهش وزن است.

به دلیل دارا بودن حجم بالایی از پروتئین، نشاسته مقاوم و فیبر، شخص را تا مدت طولانی تری سیر نگه می دارد.

همچنین مانع از بین رفتن بافت ماهیچه ای و عضلانی در حین تمرینات ورزشی

برای کاهش وزن می شود. موجب تنظیم شدن متابولیسم بدن هم می شود.

خواص لوبیا برای پوست

آنتی‌اکسیدان‌های موجود در لوبیا قرمز احتمال پیری زودرس را کاهش داده و با کاهش چین‌وچروک پوست به جوان‌سازی صورت کمک می کند.

قبل از اعمال موضعی هر گونه ماسک یا ضماد روی پوست صورت و سایر نقاط حساس بدن،

حتما اندکی از آن را روی بخش کوچکی از پوست دست تست کرده

و ۲۰ دقیقه منتظر بمانید تا از عدم حساسیت پوست خود مطمئن شوید.

خاصیت آنتی اکسیدانی لوبیا قرمز از آسیب سلولی پوست جلوگیری کرده

و فلاونوئیدها علائم پیری همچون چین و چروک و خطوط ناخوشایند را کاهش می دهد.

روی موجود در لوبیا قرمز اثر مثبت در سلامتی پوست داشته و با کنترل عملکرد غدد چربی از بروز جوش و آکنه جلوگیری می کند.

اسید فولیک نیز با بازسازی منظم سلول های پوست، منافذ را پاکسازی کرده و احتمال بروز آکنه را کاهش می دهد.

خشکی پوست یکی از علائم کمبود ویتامین B در بدن است؛

لوبیا چیتی به دلیل مقادیر بالای ویتامین های B که دارد خشکی پوست و علائم آن را درمان می کند.

خوردن لوبیا می‌تواند به رفع خشکی پوست بدن کمک کند. کمبود ویتامین B باعث

بروز بسیاری از مشکلات پوستی مانند قرمز شدن پوست و خشکی می‌شود

لذا خوردن لوبیا چیتی می‌تواند به رفع این مشکلات کمک زیادی کند.

لوبیا سفید به دلیل داشتن مس، احتمال پیری زودرس را کاهش داده و با افزایش کلاژن پوست

باعث کاهش چین‌وچروک پوست شده و به جوان‌سازی پوست کمک می کند.

لوبیا سفید به دلیل مقادیر بالای مس موجود در آن، احتمال پیری زودرس را کاهش داده

و با افزایش تولید کلاژن باعث کاهش چین و چروک شده و به جوان سازی پوست صورت کمک می کند.

خواص لوبیا برای جنین در بارداری

لوبیا قرمز منبع خوب فیبر است و مصرف روزانه یک فنجان لوبیا قرمز، نیمی از نیاز بدن به فولات را تامین می کند.

مصرف مواد غذایی حاوی فولات بخصوص در دوران بارداری از بروز نقایص لوله عصبی و مادرزادی جلوگیری می کند.

آهن و فولات موجود در لوبیا قرمز به رشد شناختی نوزاد کمک کرده و فیبر نیز از بروز یبوست شایع دوران بارداری جلوگیری می کند.

فولات یا اسید فولیک موجود در لوبیا چیتی احتمال نقص لوله های عصبی جنین در دوران بارداری را کاهش می دهد.

مقادیر بالای پروتئین و مواد مغذی موجود در لوبیا چیتی باعث رفع خستگی و افزایش انرژی در زنان باردار می شود.

مس و آهن موجود در لوبیا چیتی برای پیشگیری و درمان کم خونی در زنان در دوران بارداری و شیردهی مفید می باشد.

مقادیر بالای فیبر موجود در لوبیا چیتی از یبوست دوران بارداری پیشگیری می کند.

مقادیر بالای فولات موجود در لوبیا سفید، نقص لوله عصبی جنین در دوران بارداری را کاهش می دهد.

مقادیر بالای فولات و آهن موجود در لوبیا سفید احتمال کم خونی در زنان باردار را کاهش می دهد.

فیبر موجود در لوبیا سفید، احتمال ابتلا به یبوست را در زنان باردار کاهش می دهد.

لوبیای سفید حاوی بسیاری از ویتامین‌ها و مواد معدنی است که نقش اساسی در سلامت انسان دارند.

به عنوان مثال، لوبیا حاوی فولات زیادی است که برای زنان در اوایل بارداری ضروری است،

زیرا مقادیر کافی از فولات می‌تواند از نقص لوله عصبی در جنین جلوگیری کند.

لوبیا چشم بلبلی دارای مقادیر بالای فولات است که خطر نقایص مادرزادی جنین

(نقص لوله های عصبی مانند اسپینا بیفیدا) در دوران بارداری را کاهش می دهد.

آهن و فولات موجود در لوبیا چشم بلبلی برای پیشگیری و درمان کم خونی در زنان باردار مفید می باشد.

مقادیر بالای فیبر موجود در لوبیا چشم بلبلی خطر ابتلا به یبوست دوران بارداری را کاهش می دهد.

متخصصان توصیه می کنند که بهتر است زنان در دوران بارداری از زیاده روی

در مصرف لوبیا چشم بلبلی اجتناب کنند چون ممکن است باعث نفخ و احتباس گاز شود.

خواص لوبیا برای مو

مقادیر بالای آهن و مس موجود در این لوبیا باعث تقویت فولیکول‌های مو شده و با جلوگیری از ریزش مو به افزایش رشد مو کمک می‌کند.

لوبیا قرمز حاوی بیوتین، پروتئین و نیاسین است که همگی از مواد ضروری برای سلامت موها بوده و به رشد و تقویت مو و ناخن کمک می کند.

زینک یا ویتامین B6 موجود در لوبیا قرمز رشد موها را افزایش داده و موهای آسیب دیده را ترمیم می کند.

یکی از دلایل ریزش مو کمبود پتاسیم در بدن است؛ لوبیا چیتی غنی از پتاسیم است و می تواند به درمان ریزش مو کمک کند.

کمبود پتاسیم یکی از علل اصلی ریزش مو است. لوبیا چیتی به دلیل داشتن پتاسیم به تقویت موها کمک می کند

و مصرف منظم آن باعث می شود ریزش مو تا حد زیادی کاهش پیدا کند، بنابراین لوبیا چیتی را در رژیم غذایی خود بگنجانید.

آهن و مس موجود در لوبیا سیاه، با افزایش گردش خون در سر باعث تقویت فولیکول های مو و درمان ریزش مو می شود.

خواص لوبیا برای دیابتی ها

لوبیا به ثابت کردن سطح قند خون کمک می‌کند و حتی از دیابت پیشگیری می‌کند.

انواع مختلف لوبیا فیبر بالایی دارند که در پایین آوردن سطح قند خون مؤثر است.

در سال ۲۰۱۵ مطالعه‌ای روی موش‌ها نشان داد که ماده‌ای شیمیایی در برگ سویا به حفظ سطح سالم گلوکز در بدن کمک می‌کند.

به‌علاوه دانه‌های سویا به عملکرد سالم سلول‌های پانکراس کمک می‌کنند. پانکراس غده‌ای است

که انسولین تولید می‌کند و انسولین نیز هورمونی است که قند خون را تنظیم می‌کند.

خواص لوبیا و عدس

بر اساس نتایج پژوهش جدید که در Journal of the American College of Nutrition به چاپ رسیده است

افرادی که لوبیای بیشتری مصرف می‌کنند در مقایسه با افرادی که خود را از این ماده‌ی غذایی محروم کرده‌اند

به میزان ۲۷ درصد کمتر در معرض چاقی مفرط قرار می‌گیرند و لاغرتر هستند.

لوبیاها سرشار از فیبرهای محلول در آب هستند برای همین احساس سیری طولانی مدتی ایجاد می‌کنند.

به عنوان مثال یک فنجان لوبیای سیاه ۶۰ درصد از نیازهای روزانه‌ی ما به این فیبرها را تأمین می‌کنند.

حبوبات و به ویژه عدس سرشار از آهن هستند. یک فنجان عدس ۳۷ درصد نیازهای روزانه‌ی ما به آهن را تأمین می‌کند.

توصیه می‌کنیم در کنار عدس یک ماده‌ی غذایی یا آب میوه‌ی سرشار از ویتامین C مصرف کنید.

به خاطر این که ویتامین C باعث می‌شود آهن بیشتر جذب بدن شود.

عدس و لوبیا از ابتلا به سرطان پیشگیری می‌کند

محققان Harvard School of Public Health بعد از بررسی

اطلاعات غذایی ۹۰۶۳۰ زن بین ۲۶ تا ۴۶ سال به این نتیجه رسیده‌اند

زن‌هایی که در هفته حداقل دو مرتبه لوبیا و عدس مصرف کرده‌اند

در مقایسه با افرادی که در هفته فقط یک مرتبه از این مواد غذایی مصرف می‌کنند

۲۵ درصد کمتر در معرض ابتلا به سرطان سینه قرار می‌گیرند.

یک فنجان لوبیا به خصوص لوبیا قرمز تأمین کننده‌ی ۳۴ درصد نیاز روزانه‌ی ما به مس است.

مس برای تولید آنزیم‌های مورد نیاز بدن لازم است و نقش مهمی در تولید رنگدانه‌های پوست و بافت‌های رابط بدن دارد.

نتایج پژوهشی که در استرالیا انجام شده است نشان می‌دهد که پروتئین

و فیبرهای حلال به پیشگیری از فشار خون بالا کمک کرده و فشار خون را تنظیم می‌کند.

خانم‌هایی که به فکر مادر شدن هستند باید به میزان کافی فولات دریافت کنند.

این ویتامین به پیشگیری از نقص لوله‌ی عصبی کمک می‌کند.

یک فنجان عدس ۹۰ درصد نیاز روزانه به فولات را تأمین می‌کند.

خواص لوبیا و نخود

حبوبات سرشار از آمینو اسید هستند . آمینو اسید یک ماده مغذی برای ساخت پروتئین است و باعث رشد موها، زیبایی پوست و ناخن ها می گردد

و همچنین انرژی لازم فرد را تامین خواهد کرد . واکنش های متابولیسمی را بهبود می بخشد

و به طور کلی سلامت هورمون ها و سیستم ایمنی را نیز افزایش خواهد داد.

فیبر یک کربوهیدرات غیر قابل هضم است که احساس سیری به فرد می دهد ، به گوارش او کمک می کند ،

باعث می شود که مواد اضافی از بدن او خارج شوند ، قند خون را تنظیم می کند و همچنین کلسترول را پایین تر می آورد .

فیبر موجود در حبوبات برای افرادی که مبتلا به دیابت ، هایپوگلایسمی یا مقاوم به انسولین هستند، بسیار مناسب می باشد.

یکی از مهم ترین مواد مغذی برای تقسیم طبیعی سلول ها در دوران بارداری ، شیردهی، فولیک اسید یا همان ویتامین b9 می باشد

که نقشی بسیار موثر در رشد نوزاد دارد افراد جوان نیز باید به اندازه کافی این ویتامین را به بدن برسانند

تا بتوانند متابولیسم مناسب داشته باشند ، انرژی زیادی به دست بیاورند و تولید سلول های قرمز خون افزایش پیدا کند.

فولیک اسید در کاهش حملات قلبی ، سکته و بیماری های عروقی موثر است.

آهن نیز یکی دیگر از اجزای معدنی ضروری است که اکسیژن را به سلول های خونی از ریه به دیگر قسمت های بدن می رساند

و به افزایش سطح انرژی و استقامت بدن کمک خواهد کرد.

تیامین یا ویتامین ب ۱ نقش فعالی در متابولیسم کربوهیدرات دارد و آن را به انرژی قابل مصرف تبدیل می کند .

این ویتامین همچنین می تواند عملکرد عصبی فرد را بهبود بخشد و کتون ها را به کوآنزیم مورد نیاز برای متابولیسم سلولی تبدیل نماید.

خواص لوبیا و قارچ

یکی از خواص مهم لوبیا  برای بدن این است که برای سم زدایی و پاک سازی کبد بسیار مناسب است.

لوبیا نیز مانند سایر حبوبات برای دستگاه گوارش بسیار عالی و مفید است

زیرا باعث تسریع و بهبود روند هضم غذایی می شود و همچنین نفخ شکم را می تواند کاهش دهد.

لوبیا به دلیل دارا بودن ویتامین های گروه B به روند افزایش شیر مادر

و همچنین تقویت بدن زنان خصوصا در دوران شیردهی کمک بسزایی می کند.

لوبیا به دلیل داشتن مقادیر بالای فیبر باعث بهبود و تسریع حرکات روده می شود

و در نتیجه به پیشگیری و درمان یبوست کمک شایانی می کند.

قارچ، منبع غنی از ویتامین D است. زمانی که به صورت موضعی بر روی آکنه اعمال شود، خواص درمانی دارد.

بعضی از قارچ ها، اسید کجیک دارند و یک روشن کننده طبیعی برای پوست است.

قارچ، دارای خواص ضدپیری است. اسیدکوجیک، در کرم ها و لوسیون ها و سرم ها به عنوان درمانی برای علائم پیری

مانند لکه های کبد، لکه های پیری، تغییر رنگ و رنگ پوست نامناسب ناشی از آسیب نوری،استفاده می شود.

درست مانند مابقی قسمت های بدن، مو نیز نیازمند دریافت مواد مغذی حیاتی برای فولیکول های خود است.

کم خونی یکی از رایج ترین دلایل ریزش مو است. کم خونی به دلیل کمبود آهن در خون به وجودمی آید.

قارچ، منبع خوبی از آهن است و می تواند با ریزش مو مبارزه کند.

خواص لوبیا و ماش

استفاده زیاد از ماش باعث زیاد شدن خلط آن می شود.

ماش علیرغم اینکه طبع سرد و خشکی دارند، اما باعث تحریک سودا نمی‌شوند.

ماش التهاب های صفرا را از بین می برد.

تسکین دهنده سرفه است.

وجود پتاسیم در ماش باعث شستشوی کلیه ها و پایین آوردن درجه اسیدی خون و منظم کردن ضربان قلب می گردد.

به خاطر داشتن فسفر و کلسیم نقش آن در رشد اطفال انکارناپذیر است.

به خاطر داشتن آهن برای اشخاص کم خون مفید است.

ماش باعث افزایش ترشح انسولین در بدن می گردد.

در طب سنتی از لوبیا چیتی برای درمان آکنه و جوش صورت، سوختگی، بیماری های قلبی،

دیابت، اسهال، اگزما، سکسکه، روماتیسم و ​​سیاتیک استفاده می شود.

از ابتلا به چاقی ناشی از افزایش اشتها پیشگیری می‌کند.

میزان پروتئین موجود در این نوع لوبیا از انواع دیگر آن بیشتر است، از این رو منبع غذایی مفیدی

برای پیشگیری از ابتلا به اختلالات کلیوی و پوکی استخوان به‌شمار می‌رود.

لوبیا چیتی به دلیل غنی بودن در ماده معدنی منحصر به فرد موجود

در تعداد کمی از غذاها اثر زیان آور مولیبدن روی بدن را خنثی می کند.

باعث می شود ریزش مو تا حد زیادی کاهش پیدا کند.

نه تنها میزان گلوکز خون شما را تثبیت می کنند بلکه انرژی پیوسته را برای هدایت یک روز فعال در اختیار شما را قرار می دهد.

لوبیا چیتی منبع غنی فیبر هستند که به شما در کاهش و تنظیم سطح کلسترول خون کمک و از خطر پیشرفت مشکلات قلبی جلوگیری می کند.

لوبیا چیتی به دلیل داشتن فیبرهای نامحلول در درمان یبوست بسیار موثر هستند.

به درمان سندرم روده و دیورتیکولوز کمک می کند.

مولیبدن موجود در لوبیا چیتی تولید انرژی را در سلول های بدن بهبود می دهد و به توسعه سیستم عصبی کمک می کند.

هم چنین ویتامین های حیاتی مغز، مواد معدنی، اسید فولیک و آمینو اسیدها را تامین

و در نتیجه، مصرف از خطر توسعه بیماری آلزایمر و پارکینسون جلوگیری می کند.

به بهبود هضم کمک می کند.

لوبیا چیتی چربی ندارد اما غنی از فیبر و مواد معدنی است. بنابراین مصرف منظم این لوبیا

از افزایش وزن جلوگیری و به شما در تعادل رژیم غذایی و مواد مغذی کمک می کند.

لوبیا چیتی به دلیل داشتن تیامین یا ویتامین ب ۱ به تقویت حافظه کمک می کند.

لوبیا در جدول

دانه، لوبیا، باقلا، حبوبات، حبه، چیز کم ارزش و جزئی

لوبیا در فال قهوه

اگر در فنجان قهوه‌ی شما شکل لوبیا بیاید این بدان معناست که شما بعد از تلاش و سخت کار کردن

باید پول پس‌انداز کنید تا این پس‌انداز بعداً تبدیل به سرمایه فراوان‌ شود

این فال نیز به شما می‌گوید که شما در اینده صاحب فرزندان زیادی می‌شوید و این فرزندان به عزت و جلال خواهند رسید

لوبیا و یبوست

فیبر رژیمی نامحلول موجود در لوبیا، به مدفوع شما افزوده می شود

و باعث حرکت روده ای صاف خواهد شد و به درمان و کاهش یبوست کمک می کند.

لوبیا و فشار خون

لوبیا که منبع خوبی از پتاسیم، منیزیم، فیبر محلول و پروتئین است، به کاهش فشار خون بالا کمک می کند.

این عناصر با هم در حفظ فشار خون طبیعی مؤثر می باشند.

پتاسیم و منیزیم عروق را گسترش می دهند و جریان خون نرمال و طبیعی را فراهم می کنند.

ویتامین لوبیا

نام ویتامین مقدار در ۱۰۰ گرم

ویتامین A 0.00 میکروگرم

ویتامین D 0.00 میکروگرم

ویتامین E 0.94 میلی گرم

ویتامین K 3.50 میکروگرم

ویتامین C 0.80 میلی گرم

تیامین (B1) 0.19 میلی گرم

ریبوفلاوین (B2) 0.06 میلی گرم

نیاسین (B3) 0.32 میلی گرم

کولین (B4) 35.30میلی گرم

پانتوتنیک اسید (B5) 0.21 میلی گرم

ویتامین B6 0.23 میلی گرم

فولات (B9) 172.00میکروگرم

ویتامین B12 0.00 میلی گرم

خواص لوبیا گوشتی

لوبیای عروس منبع بزرگی از بسیاری از مواد مغذی مهم از جمله فیبر و انواع ویتامین ها و مواد معدنی است.

لوبیا عروس یکی از بهترین منابع حاوی مولیبدن است که با افزایش فعالیت آنزیم سولفیت اکسیداز به سم زدایی سولفیت ها از بدن کمک می کند.

مقادیر بالای فیبر موجود در لوبیا عروس به کاهش کلسترول خون بالا کمک می کند؛

مقادیر بالای فیبر موجود در لوبیا عروس به بهبود هضم غذا کمک می کند، خطر ابتلا

به سندرم روده تحریک پذیر و دیورتیکولوز را کاهش داده و برای سلامت دستگاه گوارش مفید است.

مقادیر قابل توجه فیبر موجود در لوبیا عروس با افزایش حرکات روده ها به پیشگیری و درمان یبوست کمک می کند.

تحقیقات نشان می دهد که مصرف حبوبات خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی و مرگ و میر ناشی از آن را تا ۸۲ درصد کاهش می دهد؛

برخی تحقیقات نشان می دهد که افزودن لوبیا عروس به رژیم غذایی ممکن است باعث بهبود سطح قند خون در طولانی مدت شود.

۹ گرم فیبر در یک فنجان (۱۷۰ گرم) لوبیا عروس می تواند یک افزودنی عالی برای یک رژیم غذایی سالم برای قلب باشد.

مقادیر بالای فیبر موجود در لوبیا عروس به کاهش قند خون کمک می کند، مقاومت به انسولین را بهبود بخشیده و خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را کاهش می دهد.

مقادیر قابل توجه آهن موجود در لوبیا عروس به افزایش تولید گلبول های قرمز خون و هموگلوبین کمک کرده و برای پیشگیری و درمان کم خونی مفید است.

لوبیا عروس یکی از بهترین منابع پروتئین گیاهی برای گیاهخواران، افراد وگن، بدنسازان و ورزشکاران محسوب می شود که به افزایش انرژی بدن کمک می کند.

خواص لوبیا کپسولی

لوبیا قرمز کپسولی نام گونه ای لوبیا به رنگ قرمز می باشد، دانه ای خوراکی است،

جزء خانواده حبوبات می باشد. این دانه پر خاصیت به صورت کشیده و شبیه کپسول می باشد.

لوبیا قرمز کپسولی نسبت به دیگر اعضای خانواده حبوبات از ظاهر زیبایی برخوردار است.

بیشتر به صورت بسته بندی شده به دست مصرف کننده می رسد.

لوبیا قرمز کپسولی یا لوبیا قرمز خارجی همان لوبیا قرمز ایرانی است که از لحاظ شکل، اندازه و رنگ کمی جذاب تر از لوبیا قرمز به نظر میرسد.

لوبیا قرمز کپسولی هم وارد کشور می شود و هم در بعضی از نقاط کشور کشت میشود.

لوبیا کپسولی به انگلیسی: ( Kidney bean)

قیمت آن نسبت به لوبیا قرمز معمولی کمی بالاتر است از این رو مشتریان خاص خود را دارد.

اما به لحاظ پخت، رنگ و طعم خیلی متفاوت وخوشمزه است.

مناسب برای رستوران ها، فست فودها،رستوران های ایتالیایی،شرکت های بسته بندی حبوبات،

عمده فروشی ها، پخش های رستورانی، سوپر مارکت و فروشگاه های زنجیره ای می باشد.

عوامل متعددی بر قیمت لوبیا تاثیر گذار است که یکی از موثر ترین عوامل

بر روی قیمت لوبیا آن است که در چه بازه زمانی لوبیا را خریداری نمایند.

لوبیاقرمز قمی و لوبیاقرمز کپسولی از نظر رنگ شبیه یکدیگر و دارای رنگی به اصطلاح پوست پیازی هستند

که تفاوت اصلی آنها از نظر ظاهری با لوبیاقرمز جگری در رنگ است.

لوبیاقرمز قمی دارای سایزی کوچک تر نسبت به قرمز کپسولی است و این شاید اصلی ترین تفاوت آنها باشد.

اندازه ی بزرگتری نسبت به بقیه ی لوبیا ها دارد.

این لوبیا گرانتر از سایر لوبیا های موجود در بازار است و زمان پخت کمی دارد.

لوبیای قرمز کپسولی برای سلامت پوست و مو بسیار مفید است.

برای درمان سنگ کلیه نیزمیتوان از این لوبیا استفاده کرد.

دارای فیبر است و به عملکرد بهتر دستگاه گوارش کمک میکند.

برای سلامتی قلب بسیار مفید بوده و جایگزین مناسبی برای گوشت قرمز است

و به مقاومت بدن در برابر سرطان و دیابت کمک میکند.

از لوبیا قرمز کپسولی بیشتر در پخت و پز استفاده می شود. در پخت قرمه سبزی

که یکی از غذاهای معروف ایرانی است از این لوبیا استفاده می شود.

برای تهیه انواع کنسرو، خوراک لوبیا و آش از آن استفاده می شود. برای لوبیا پلو از آن استفاده می شود.

لوبیا یک صبحانه مقوی می باشد که تمامی احتیاجات بدن را برای سوخت و ساز تامین می کند.

مضرات لوبیا

لوبیا حاوی هماگلوتینین، آنتی بادی است که می تواند باعث ایجاد گلبول های قرمز شود.

مقدار بیش از حد این ترکیب می تواند منجر به اسهال، حالت تهوع، درد شکم و استفراغ شود.

فیبر در لوبیا می تواند هر دو تاثیر را داشته باشد. مصرف بیش از حد لوبیا می تواند به گاز، اسهال و مسدود شدن روده ها منجر شود.

مطالعات نشان داده است افرادی که ۸۰۰ میکروگرم فولات دریافت می کنند، خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد.

اگرچه آهن در لوبیا سودمند است، اما مصرف بیش از حد آن می تواند منجر به آسیب مغزی شود.

دیدگاهتان را بنویسید